Afspraken


Kappersdiensten vragen focus en concentratie, herhaaldelijke onderbrekingen ontregelen de werking en het afspraakschema. Daarom geven wij de voorkeur aan online afspraken. (www.thairapy.be)


Indien u niet zeker bent van de dienst die u wil boeken of bij een specifieke vraag, gelieve eerst contact op te nemen via mail, zo kunnen we op vrije momenten de nodige tijd nemen om uw vraag te beantwoorden.

Verkeerd geboekte behandelingen kunnen ons in tijdsnood brengen en kunnen mogelijk niet uitgevoerd worden.


Indien je geen geschikt tijdstip vindt, kan je een aanvraag sturen via mail om je op de wachtlijst te zetten. Regelmatig komen er plaatsen vrij door annulaties. Gelieve duidelijk te vermelden voor welke kappersdienst je wil boeken en op welke manier we je kunnen bereiken.

Indien er geen match is met de klanten op de wachtlijst, publiceren we de vrijgekomen plaatsen via onze social media. Begrijp ook als je geen afspraakmogelijkheid online vindt, het ook niet mogelijk zal zijn om een afspraak te maken in het kapsalon.


Het afspraaksysteem is enkel maar werkbaar met tijdsblokken van een half uur.

Herensnitten en zeer korte eenvoudige damessnitten (shortcut dames) kunnen op een half uur geboekt worden.

Echter creatieve korte en langere dameskapsels vragen meer tijd en aandacht en dienen onder “snit & styling“ gereserveerd te worden. ( boekingstijd 1u.). 


Laattijdige annulaties en "No Shows" zijn zeer nefast voor de kapsalonwerking.

Gelieve annulaties ten laatste 12 u op voorhand via mail te melden.

Het geeft ons de kans om klanten op de wachtlijst te bereiken.

info@thairapy.be